John Hopkins Economist: Bitcoin er fremdeles “svært ustabil” og “spekulativ”

Bitcoin har gjennomgått en kraftig økning siden nedgangen i mars, og rally så høyt som $ 16.000 fra $ 3.500.

Når vi går enda lenger, er Bitcoins ytelse enda mer imponerende.
Selv om kryptovalutaen har kritikere.
Professor Steve Hanke fra John Hopkins University, som også er en del av Cato Institute, sier at Bitcoin fortsatt er en „svært ustabil“ og en spekulativ ressurs.
Hanke har vært en skeptiker til Bitcoin en stund, etter å ha kommet med lignende kommentarer til den tidligere.

BTC forblir „svært ustabil“

Bitcoin har gjennomgått en kraftig økning siden nedgangen i mars. Kryptovalutaen har steget fra $ 3.500-serien til $ 15.500 over den tidsrammen, noe som betyr at et rally på 350% har funnet sted.

Når vi går enda lenger, er Bitcoins ytelse enda mer imponerende og overgår i utgangspunktet alle andre aktivaklasser som eksisterer.
Selv om kryptovalutaen har kritikere. Professor Steve Hanke fra John Hopkins University, som også er en del av Cato Institute, sier at Bitcoin fortsatt er en „svært ustabil“ og en spekulativ ressurs:

“#Bitcoin har nylig overgått aksjer, gull og andre eiendeler. Den handler for tiden nær treårige høyder. Bare mer bevis på at BTC ikke er noe annet enn en svært ustabil og spekulativ eiendel – IKKE EN VALUTA. ”

Hanke har vært en skeptiker til Bitcoin en stund, etter å ha kommet med lignende kommentarer til den tidligere.

Noen i rommet har prøvd å motbevise hans følelse.

Alex Gladstein, CSO ved Human Rights Foundation og en fremtredende Bitcoin-talsmann, sa en gang som svar på Hanke:

“Visste du at hvis jeg sender deg Bitcoin, er det ingen som kan stoppe oss? At ingen stat eller selskap eller oligarki kan endre reglene? At ingen kan endre utstedelsen? At hvis det brukes riktig, er det utrolig vanskelig å konfiskere eller å koble adresser med folk? Hvorfor nekte når du kan lære? “

Bitcoin har bemerkelsesverdige støttespillere

Mens Hanke er kritiker av Bitcoin, som andre økonomer og investorer i fremtredende roller, har kryptovalutaen bemerkelsesverdige støttespillere.

Milliardærinvestoren Paul Tudor Jones kommenterte nylig at kryptovalutaen er i en lignende posisjon nå som Apple og Google var tidlig i livet:

“Bitcoin har denne enorme beredskapen av virkelig, veldig smarte og sofistikerte mennesker som tror på det. Det er som å investere med Steve Jobs og Apple eller å investere i Google tidlig. „

Det er også store selskaper som støtter Bitcoin. Microsoft brukte kryptovalutaen til et digitalt ID-eksperiment. Fidelity Investments, den trillion dollar kapitalforvalteren, har gjort bemerkelsesverdige investeringer i rommet.