Bitcoin Birch zegt dat er geen kleinhandelscrypto-brede stierenloop is die waarschijnlijk voor de rest van 2020 zal plaatsvinden.

Hij is niet beleefd. In feite lijken zijn ideeën steeds meer te leunen.

Crypto prijzen kunnen nog steeds gebukt gaan onder een moeilijke wereldwijde economische sfeer, volgens Joel Birch, mede-oprichter van het geautomatiseerde crypto-investeringsplatform Stacked.

„Ik denk niet per se dat 2020 het jaar van een of andere grote retailstierloop zal worden, grotendeels vanwege het feit dat de wereldeconomie nog steeds boven deze industrie hangt, net als andere financiële markten“, vertelde de persoonlijkheid, ook wel bekend als „Bitcoin Birch“ op Twitter, in een interview aan Cointelegraph. Berk zei echter dat hij een vrij positieve houding aanneemt wat betreft de opwaartse prijsverwachtingen voor de rest van het jaar.

De COVID-19 pandemie zette de economieën van de wereld op z’n kop omdat de preventieve maatregelen de bedrijven sloten en het reizen vertraagden. De Verenigde Staten hebben met name de werkloosheidscijfers soms zien stijgen, evenals de sociale onrust en de moeilijkheden. Hoewel bepaalde aspecten, zoals de werkloosheid, lijken te verbeteren, worden de economieën nog steeds geconfronteerd met onzekerheden.

In het licht van de moeilijke economische situatie blijft Birch op de mainstream markten, waaronder die voor onroerend goed, een lastige positie innemen. Hoewel hij niet verwacht dat de cryptoprijzen in de hele markt een hoge vlucht zullen nemen, zegt Birch dat hij ook geen grote daling verwacht. In feite merkte hij op dat de crypto-markt de Bitcoin Investor redelijk onder druk zou kunnen zetten in de richting van 14.000 of 15.000 dollar.

„De uitzondering is natuurlijk dat ze binnenin DeFi zitten, of munten die naar voedsel vernoemd zijn. Als u mac ’n‘ cheese token morgen op Uniswap vrijgeeft, is er een fatsoenlijke kans dat het 1000% terugkeert in twee uur, en dan is er een fatsoenlijke kans dat het naar nul gaat.“
Naast de prijzen aan de andere kant, zegt Birch dat hij belangrijke ontwikkelingen ziet in de crypto-industrie, als bedrijven, diensten en projecten verder gaan met het maken van vooruitgang. Zijn eigen bedrijf, Gestapeld, beà „indigde enkel een zaad financieringsronde, die $1 miljoen van totaal kapitaal van een aantal de industriespelers, met inbegrip van Ondernemingen Alameda beveiligt. Stacked heeft meer dan 2 miljard dollar in volume gezien in 2020.

De berk zei de industriegroei duidelijk is, gebaseerd op zijn interactie met talrijke entiteiten in de ruimte tijdens zijn zaai-om-fonds achtervolgingen. „Ik sprak met elke belangrijke financier in de industrie,“ zei Birch, die uitwisselingen, durfkapitaalbedrijven, en andere bedrijven omvatte.

„Ik heb in principe met iedereen gesproken en ze maken allemaal deals,“ zei hij. „Tussen nu en het einde van het jaar, gaan we een aantal echte spelers zien opduiken,“ voegde hij eraan toe, waarbij hij opmerkte dat de producten, diensten en bedrijven de mainstream tractie krijgen.

Het Onderzoek van Alameda, dat door FTX uitwisseling CEO Sam Bankman-Fried wordt geleid, leidt omhoog Alameda Ventures, één van de entiteiten die in het bedrijf van de Berk worden geïnvesteerd. Bankman-Fried heeft de afgelopen dagen tal van gesprekken en artikelen gevoerd over zijn betrokkenheid bij het project DeFi, SushiSwap.